Stem på årets sommerbilde

Finalistene i sommerens store fotokonkurranse plukket ut. Vær med og stem på din favoritt! Avstemmingen stenges mandag 18. august.

Publisert
Sist oppdatert

I seks uker i sommer hadde dere lesere anledning til å sende inn bidrag til sommerens store fotokonkurranse.

Dere lot dere ikke be to ganger. Vi fikk inn over 700 bidrag fra lesere som gjerne ville være med i kampen om førstepremien, et Nikon D60 speilreflekskamera, som koster rundt 5.000 kroner i butikken, og 2. og 3. plass, et Universal Presentkort à 1.000 kroner.

Hver uke plukket vi ut to ukevinnere, som sikret seg plass i finalen. I tillegg skulle vi plukke ut tre bilder til, som vi synes fortjente plass i finalen.

Det ble vanskelig.

Ved hjelp av vår fotograf, Per Ervland, fant vi nemlig fem bidrag vi synes fortjente sjansen til å vinne. Dermed har vi 17 finalister i år, i stedet for de planlagte 15.

Generelt sett var vi veldig fornøyde med bidragene som kom inn. Det var mange fine bilder, men selvsagt også en del som ikke akkurat burde få hedersplass i fotoalbumet...

Noen tips...

Fotograf Ervland kommenterte at det var flere fine landskapsbilder blant bidragene, men mange ble litt kjedelige. Et tips er å plassere noe levende i fotografiet, slik at det blir mer spennende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer