Stem på din reisefavoritt

Enten det er opplevelser, storbyer eller badeferie som står i fokus, har du sikkert en hemmelig ønskedrøm for ferien. Stem her.

Publisert
Sist oppdatert
Karneval i Rio står på manges "en gang før du dør"-liste.
Karneval i Rio står på manges "en gang før du dør"-liste. Vis mer

Storbyferie

Hva er ditt drømmereisemål for storbyferien? (Avsluttet)
Rio de Janeiro(25%) 74
New York(20%) 57
Dubai(14%) 42
Sydney(14%) 41
Beijing(12%) 34
Barcelona(11%) 33
Helsinki(4%) 11
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Sol & bad

Hva er ditt drømmereisemål med sol og bad i fokus? (Avsluttet)
Mauritius(28%) 69
Thailand(24%) 59
Greske øyer(13%) 33
Tahiti(13%) 33
Sør-Afrika(9%) 22
Florida(8%) 21
Tyrkia(5%) 13
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Eventyr

Hva er ditt drømmereisemål for opplevelsesferien? (Avsluttet)
Peru og Inkastien(26%) 65
Botswana og safari(19%) 47
Great Barrier Reef og dykking(17%) 42
Tysfjord og spekkhuggere(13%) 33
Himalaya og fjellvandring(10%) 24
Nürburgring og hestekrefter(9%) 23
Svalbard og scootertur(6%) 15
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Hva drømmer du egentlig om i ferien? Siden den perfekte ferien kan ha like mange forskjellige forløp og mål som det er reisende, er det selvsagt en nesten umulig oppgave å finne dekkende alternativer. Her kan du stemme på tre alternative feriedrømmer, med syv herlige destinasjoner og eventyr under hver type.

Drømmereiser til storbyen

Byferie - lukten av asfalt, søppel og eksos. Hektisk tempo, spennende arkitektur og annerledes shopping. Vi har valgt ut syv heftige storbyer over hele verden. Fra en av de kommende trendbyer, Helsinki, til fjerne og eksotiske Beijing.

 • Se bildene - stem på din drømmeby
 • Drømmereiser til solen

  Sol, strender og brunfarge er for mange den ultimate feriedrøm. I ferien skal vi til Syden, et område som har blitt stort de siste årene. Fra å kun bestå av Mallorca i charterturismens barndom, til å favne tilnærmet hele verden. Sukk deg gjennom våre syv utvalgte drømmemål; fra eksotiske Tahiti, til prisvennlige tyrkiske strandparadiser.

 • Se bildene - stem på din drømmesolferie
 • Drømmereiser for adrenalinjunkies

  Det kan fort bli både dyrt og langt unna, men likevel velger flere og flere av oss å bruke feriedager på spenningsopplevelser. Det kan være natur som lokker, det kan være nærkontakt med eksotiske dyr eller det kan være gamle kulturminnesmerker. Vi har trukket frem syv eventyr kloden rundt, hvorav to i Norge. Se hva du drømmer om - fra eksosbrøl på Nürburgring til safari i Botswana.

 • Se bildene - stem på din drømmeeventyrferie
 • Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer