STEM på ditt favorittbilde

Vi har plukket ut ti finalister blant mer enn 1.500 bildebidrag i sommerens store fotokonkurranse. Stem på din favoritt!

Publisert
Sist oppdatert

Sommertid er bildetid. Det gjelder å fryse de fine sommerøyeblikkene slik at bildene kan tas frem når vi sitter og hutrer i stua i januar. Da virker ikke vinteren så uutholdelig lenger - det kommer atter en sommer.

I hele juli har DinSides lesere sendt inn sine blinkskudd for å være med i sommerens store fotokonkurranse. Vi har fått inn godt over 1.500 bidrag. Spennet har vært stort. Fire heldige ukevinnere har vunnet hvert sitt Nikon Coolpix digitalkamera, og dermed sikret seg en plass i finalen.

Reiseredaksjonen har i samarbeid med DinSides fotograf Per Ervland, plukket ut ytterligere seks finalister. Sammen kjemper disse ti om hovedpremien - et reisegavekort verdt 10.000 kroner fra Net Travel Service. Det er vi som til slutt avgjør hvem som er den heldige vinneren, men først vil vi vite hva dere lesere mener.

De beste bildene

Temaet for konkurransen var sommer, enkelt og greit. Naturlig nok har vi fått tilsendt mange badebilder, solnedganger og brune gullunger.

I utvelgelsesprosessen har vi lagt vekt på komposisjon, bildekvalitet og orginalitet - men viktigst av alt er at vi får en skikkelig sommerfølelse når vi ser bildet. Når vi synes vi føler temperaturen, kjenner luktene, hører lydene eller merker smaken bare ved å se på bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer