Stemninger fra Norwegian Wood

Den store festivalsesongen er i gang. Vi tok turen til Norwegian Wood for å lodde stemningen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er torsdag kveld, solen står fortsatt høyt på himmelen, og utover Frognerparken høres Tori Amos stemme. På plenene sitter folk og sniklytter, mens de griller pølser og nyter sola. Det ser hyggelig ut, men vi skal inn i Frognerbadet for å SE damen.

Det er torsdag, og åpningsdagen til Norwegian Wood. Norske Marte Wulff har allerede holdt sin konsert, og nå er det altså Tori Amos som sitter på scenen og spiller. Det er ingen kø utenfor badet, og ikke stappfullt innenfor gjerdene, heller.

>>Se BILDER fra Norwegian Wood

Ikke fullt

Norwegian Wood har kapasitet til 8.000 publikummere per dag. Det er ikke 8.000 her på åpningsdagen, men rundt 6.500 publikummeren er nok til at Tori Amos kan se ut over et lite folkehav.

Damen synger vakkert, og folk står med ølen i hånden og sola i øynene og digger. Eller, digger? Det er ganske behersket stemning her. De mest ihugga Amos-fansene har tatt stand helt foran scenen, men ellers blir Amos møtt med høflig applaus, og enkelte jubelrop.

>>Sjekk festivalformen din her>>Her er det ledige festivalbilletter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer