Stemt ut av flyet

Medpassasjerene fikk nok.

VEKKER OPPSIKT: Passasjerene på en amerikansk flyvning tok saken i egne hender da medpassasjerene begynte å oppføre seg ufint. Foto: TikTok/Lanaisli
VEKKER OPPSIKT: Passasjerene på en amerikansk flyvning tok saken i egne hender da medpassasjerene begynte å oppføre seg ufint. Foto: TikTok/Lanaisli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en flyging fra Trenton i New Jersey til Atlanta nylig oppsto det en spesiell situasjon under boarding.

Et par, en mann og en kvinne, hadde ytret ønske om å flytte lenger foran i flyet, men fikk beskjed om at det ikke lot seg gjøre. Da oppsto det munnhoggeri mellom flyvertinnen og mannen.

Samtidig begynte en annen passasjer lenger bak å slenge spydige kommentarer til det misfornøyde paret, noe som gjorde at situasjonen eskalerte ytterligere.

Gikk viralt på TikTok

Det er The New York Post som omtaler bruduljene, som er fanget på kamera og delt i flere videoklipp på TikTok. Videoene har fått mange millioner visninger.

På en video kan man se kvinnen i paret, kledd i svart, som ville bytte til seter skrike til en passasjer lenger bak at hun skal «bry seg med sine egne jævla saker».

Hun får beskjed om å roe seg av flybesetningen, men så går mannen hennes igjen til passasjeren lenger bak i flyet og slenger penger i hendene hennes - som den andre kvinnen da kaster i ansiktet hans.

Omsider kommer en sikkerhetsvakt for å eskortere den svartkledde kvinnen ut av flyet - til store protester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.