Stena Line

Fra Norge trafikkerer Stena Line strekningen Oslo-Fredrikshavn, men de har et titalls andre mellom land som Sverige, Polen, Danmark og Tyskland – samt flere ruter i og mellom Storbritannia, Nord-Irland, Frankrike og Nederland.

Publisert
Sist oppdatert

Stena Lines vevsider

RutenettOversiktskart over rutenettet ligger under overskriften båtreiser. Ikke veldig intuitiv overskrift på innholdet. Under Fakta Stena Line blir vi lovet et oversiktskart over rutenettet under linken linjekart; problemet er bare at vi ikke kan finne en slik link. Informasjon om tider og priser er lett tilgjengelig i egen tabell.

PrisinfoPriser kan sjekkes under tider og priser, i en tabell. Her må du gjøre regnestykket selv, så det enkleste er å bruke bestillingsverktøyet. Egne sider med oversikt over minicruise-billetter.

SkipenePå den norske siden får du kun informasjon om tilbud og underholdning på strekningen Oslo-Fredrikshavn. Her får du også en fancy rundtur på skipet, med bilder av alt fra lekerom til lugarer og restauranter. Oversikt over alle skipene, med teknisk informasjon, finner du på de internasjonale sidene til Stena Line.

ReisemålinformasjonEn god del informasjon om reisemål, attraksjoner og bosteder – med kontaktinformasjon eller lenker til stedenes nettsider. Ingen informasjon om fergeterminalene.

BillettbestillingDu kan bestille reisen via bestillingstjeneste på Internett. Reisen kan betales med kredittkort eller giro – eller du betaler på terminalen ved personlig avhenting av billettene dersom bestillingen er gjort kort tid opptil avreise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer