Stenger bordell pga. lite besøk

Hamburgs eldste bordell stenger dørene på grunn av at kundene svikter.

Publisert
Sist oppdatert

- Det er synd, men forretningene er ikke lenger slik de var. Vi hadde ti jenter før, nå har vi bare fire, sa bordellerier Waltraud Mehrer til Reuters.

Hun beklaget seg over utviklingen i bordellområdet Reeperbahn, og uttalte at for hver butikk eller bar som stenger, kommer det et diskotek i stedet.

Disse nattklubbene setter opp overvåkingskameraer, og har egne sikkerhetsvakter som patruljerer området. Dette skremmer bort mange bordellkunder.

Konkurranse fra nett

Mehrer sa at porno på internett er en grunn til at bordelltrafikken blir mindre, men også den økende bruken av kredittkort - de prostituerte vil helst betales kontant.

Hun klagde også på noen av de nye og veldig unge prostituerte, som hun trodde var ofre for trafficking.

Les også: Syndefullt verden over

- De er vakre jenter, men noen er bare 19 år. De er for det meste utenlandske, gjerne øst-europeiske, og bryr seg ikke om kundens behov, slik vi gjør, uttalte hun til Reuters.

Mehrer slipper ikke hallikene inn i bordellet sitt, men sa til Reuters at hun ikke kan hindre de prostituerte å gi lønnen sin videre til hallikene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer