Stenger bordell pga. lite besøk

Hamburgs eldste bordell stenger dørene på grunn av at kundene svikter.

Publisert
Sist oppdatert

- Det er synd, men forretningene er ikke lenger slik de var. Vi hadde ti jenter før, nå har vi bare fire, sa bordellerier Waltraud Mehrer til Reuters.

Hun beklaget seg over utviklingen i bordellområdet Reeperbahn, og uttalte at for hver butikk eller bar som stenger, kommer det et diskotek i stedet.

Disse nattklubbene setter opp overvåkingskameraer, og har egne sikkerhetsvakter som patruljerer området. Dette skremmer bort mange bordellkunder.

Stadig færre besøker bordellene i Hamburg. Foto: Colourbox
Stadig færre besøker bordellene i Hamburg. Foto: Colourbox Vis mer


Konkurranse fra nett

Mehrer sa at porno på internett er en grunn til at bordelltrafikken blir mindre, men også den økende bruken av kredittkort - de prostituerte vil helst betales kontant.

Hun klagde også på noen av de nye og veldig unge prostituerte, som hun trodde var ofre for trafficking.

Les også: Syndefullt verden over

- De er vakre jenter, men noen er bare 19 år. De er for det meste utenlandske, gjerne øst-europeiske, og bryr seg ikke om kundens behov, slik vi gjør, uttalte hun til Reuters.

Mehrer slipper ikke hallikene inn i bordellet sitt, men sa til Reuters at hun ikke kan hindre de prostituerte å gi lønnen sin videre til hallikene sine.

- De fleste av jentene hevder at det er ektemennene deres, sa hun til Reuters.

Prostitusjon er lovlig i Tyskland, og det er cirka 500.000 prostituerte i landet. De betjener én million kunder daglig.

Les hele saken fra Reuters her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer