Stenger

Kinas strenge covid-retningslinjer stenger fornøyelsespark. Årsaken er ett enkelt tilfelle.

STENGT: Besøkende ved Disneyland i Shanghai i Kina fikk ikke forlate parken før de har fremlagt en negativ coronatest. Foto: Reuters/NTB
STENGT: Besøkende ved Disneyland i Shanghai i Kina fikk ikke forlate parken før de har fremlagt en negativ coronatest. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shanghai Disney Resort, som blant annet består av Disneyland og hoteller, måtte stenge dørene 31. oktober. Årsaken er ett enkelt tilfelle av coronasmitte.

I Kina er det fremdeles svært strenge regler, som tvang Disney Resort i storbyen til å lukke dørene, skriver Sky News.

Etter at dørene ble stengt var det ingen som slapp inn, og for å slippe ut måtte de som allerede var på plass, da smitten ble avdekket, gjennomføre og framlegge en negativ coronatest.

Heldigvis for de besøkende kunne de fortsatt benytte seg av fornøyelsesparkens attraksjoner mens de ventet på testresultatene og å få slippe ut.

Reuters skriver at besøkende som har vært innom parken siden torsdag 27. oktober, pålegges å ta coronatest hver dag de neste tre dagene. De risikerer også å settes i sentralkarantene etter besøket.

Dette er for øvrig ikke første gang at Disneyland i Shanghai stenger dørene med besøkende innestengt. I november i fjor ble 30 000 personer innesperret da myndighetene beordret at alle skulle testes.

Det er ikke kjent om hvor mange som var innestengt i parken denne uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.