Ruter

Stenges ned

Snart blir det ikke lenger mulig å benytte seg av Ruterbillett-appen.

STENGES: Den nye appen samler alt brukeren trenger. Derfor stenges den opprinnelige Ruter-appen. Foto: Lise Åserud / NTB
STENGES: Den nye appen samler alt brukeren trenger. Derfor stenges den opprinnelige Ruter-appen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Den opprinnelige Ruter-appen, Ruterbillett, som ble lansert i 2012 skal stenges ned. Det skjer den 29. mai. Da er det den nye Ruter-appen som gjelder.

Ruter valgte å samle både billettkjøp og ruteopplysning i den nye Ruter-appen som kom i 2021.

- Det gir ikke mening å fortsette driften til en gammel app når vi har laget en ny som samler alt, sier kommunikasjonssjef i Ruter, Knut-Martin Løken til DinSide.

Han forklarer at den nye appen skal gjøre det enklere for alle som bruker den.

VårtOslo omtalte saken først.

Vil tilby flere muligheter

- Alle ønskene vi har fått fra brukerne er ting vi jobber med i den nye appen. Vi tenker både for brukerne sin del og for vår egen del. Ruter-appen kommer til å gi alle kunder langt flere muligheter, forklarer Løken.

Dersom du har gyldig billett i gammel app, vil appen være synlig der til den går ut. Men etter 26. mai er det ikke lenger mulig å kjøpe billett i den gamle appen. Det skriver Ruter om i en pressemelding.

De anbefaler derfor brukerne til å laste den nyeste versjonen av Ruter-appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.