Stengt inne på do i fire døgn

Skotske David Leggat fikk et lengre toalettopphold enn han hadde sett for seg.

Publisert
Sist oppdatert

Uhellet skjedde da 55-åringen skulle på toalettet på sin lokale bowlingklubb i Aberdeen. Da han skulle ut igjen, falt håndtaket av, og han ble innesperret.

Utrolig nok tok det fire dager før han ble oppdaget.

I mellomtiden hadde han forsøkt å holde motet oppe inne på toalettet uten tilgang til mat og varme. Han holdt seg varm ved å putte føttene oppi vasken og skru på varmtvannet, men fikk ikke sove mer enn rundt tre timer hvert døgn fordi det var så kaldt.

Rett i dass verden rundt

Får håpe David Leggat ikke var redd for dodraugen.
Foto: Harold Sena Foto: Harold Sena
Får håpe David Leggat ikke var redd for dodraugen.
Foto: Harold Sena Foto: Harold Sena Vis mer


Uheldige Leggat, som sitter i klubbkommiteen til Kittybrewster and Woodside Bowling Club, hadde ikke med seg mobil, og klarte å låse seg inn på en mandag. Om vinteren er bowlingklubben stengt mandag til torsdag.

Fordi Leggat bor alene, var det ingen som meldte ham savnet.

Redningen kom da rengjøringsdamen kom på jobb torsdag, og hørte ropene hans.

- Jeg kunne ikke dytte døren til toalettet åpen fordi døren går innover, og på utsiden hadde håndtaket falt av, sa han til The Scotsman.

Tre dager etter at han hadde låst seg inn, kom klubbsekretæren Bob Ewing innom klubben, men fordi toalettene ligger på baksiden av huset, hørte han ikke ropene fra Leggat.

Det var altså først på torsdag, fire dager etter at han ble låst inn, at Leggat ble befridd fra dofengselet.

- I det minste hadde jeg et toalett jeg kunne bruke. Men jeg skulle mye heller vært innelåst i baren, sa Leggat til The Scotsman.

Kilde: The Scotsman


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer