Sterling: "Husk hva en reise til Alicante kan gjøre"

Vi vet ikke helt om vi har lyst til å vite dette, men flyselskapet averterer ihvertfall med en egen Valentinespris. Reis to, betal for én.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudet gjelder alle destinasjoner; Alicante, Barcelona, København, Malaga, Milano, Nice og Roma. Fra 399 kroner per person hver vei, hvis det er to som reiser sammen. Dvs, reis to, betal for én. Du må bestille billetten mellom 12. januar og 14. februar, og reise mellom 12. januar og 31. mars. Flyskatt er inkludert, men bestiller du på telefon får du en meravgift på 49 kroner.

Her burde alt være klart for en romantisk storbyweekend for to. Den perfekte idé for en Valentinespresang, tenker jeg, og klikker meg inn på hjemmesiden. Det finnes billigbilletter til Roma, selve romantikkens vugge, på den valgte dato, men hjemreisedagen + dagen etter er det ikke ledige plasser.

Jeg klikker meg inn på rutetabellen for å se hvilke dager de faktisk flyr. Det viser seg at de ikke flyr nedover på fredager, men en torsdag er også fint, tenker jeg. Søndagen derimot går det tre fly hjem, så da var det nok bare fullt. Jeg prøver nye helger og nye byer.

Når jeg endelig finner en tur, riktignok fra en torsdag til mandag, og ikke fre-søn som jeg ønsket, kommer den på 3228 kroner. Det vil si 1614 per person, og 807 hver vei. Dobbelt så dyrt som det lovede 399.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer