Sterling øker

Mens noen kutter, er det andre som ekspanderer. Sterling vil øke tilbudet sitt til lavprissultne nordmenn.

Publisert
Sist oppdatert

USAs nest største flyselskap, United, er konkurs. Det svenske lavprisselskapet Goodjet har økonomiske problemer, og kutter alle ruter fra Sandefjord Torp. Men Sterling går motsatt vei, og varsler ruteutvidelser fra neste år. Et av stedene som du kan nå billig fra Gardermoen, er Nice, som Goodjet akkurat har kuttet.

Nye ruter og flere avganger fra Oslo

Direktør Johnni Overbye planlegger flere lavprisruter fra Norge.
Direktør Johnni Overbye planlegger flere lavprisruter fra Norge. Vis merSelskapet utvider flyflåten med to fly, til åtte Boeing 737-800-fly. Samtidig lanserer de i sommerprogrammet seks nye ruter fra Oslo, og flere forbindelser for deg som reiser via København. Det blir tre direkteavganger til Roma i uken, en direkte til Milano. Barcelona er en nyhet fra selskapet, med en avgang i uken. Ny er også Mallorca, med en avgang i uken. Selskapet vil også fly Oslo-Billund, med siktemål Legoland. Denne ruten fortsetter til Nice en gang i uken. Dessuten blir det to ukentlige avganger direkte til Nice. Selskapet øker også antall avganger til København og Alicante. Rutene fra Bergen og Stavanger til Spania blir opprettholdt.

Endret billettstruktur

Billigste billett vil koste 598 kroner per vei. De fleste avganger skal ha billetter til denne prisen. De fleksible billettene vil koste fra 1298 kroner. Fra 12. desember kan du begynne bestilling av sommerrutene, som går fra mai til oktober neste år.

Verktøy for reiselyst


Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer