Sterling

Publisert
Sist oppdatert

Rutekart, destinasjonsguider, med mer. Du kan også bestille taxfreevarer på nettet, som du får utlevert når du reiser.

Her er alle skatter og avgifter inkludert i prisen helt fra start i bestillingstjenesten. Du kan velge om du vil ha alternative avganger oppgitt rundt nærliggende datoer, som gjør det enklere å finne en billig avgang som passer deg. Sterling har dessuten en egen lavpriskalender, "Fair Finder", hvor du velger reisemål og måned, og så får du en liste med de billigste billettene på de forskjellige avgangene. Enkel bestillingstjeneste, men forvirrende at det for hvert billettalternativ er angitt to priser. Hvilken er det som gjelder?

Korte fakta:

Språk: NorskBillettbestilling fra startsiden: JaTrinn i billettbestillingen: 6Brukerstøtte: Kun på telefon.Billettbestilling uten registrering: JaNettadresse (ekstern lenk): sterlingticket.comTerningkast: 4 +

    Lavpriskalender, enkel bestillingstjeneste som lar deg velge å få priser for inntil syv dager i forkant og etterkant av valgt dato, så her er det gode muligheter for å finne de gode prisene. Brukerstøtte kun på telefon. Noe forvirrende prisangivelser i resultatlisten. Alle skatter og avgifter er inkludert fra start.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.