Sterling

Sterling skal begynne å fly danske charterturister til Syden. Her hjemme holder de foreløpig stand som lavpris flyselskap.

Publisert
Sist oppdatert
Sterling
Sterling


Nettadresse: www.sterlingticket.com

Tilbyr: Sider på fire språk, deriblant norsk. Prisinformasjon, info om de forskjellige billettkategoriene med vilkår, rutekart, tidtabeller, reisebestemmelser, kort informasjon om alle flyplassene, ofte stilte spørsmål, destinasjonsguider, flyplassinformasjon, flyinformasjon, kontaktinformasjon med mer.

Nettbestilling: Har egen søkeside som leter fram billetter i kun den billigste billettkategorien. I den generelle bestillingstjenesten som søker på alle priser, får man opp priser i andre skjermbilde. Du kan velge hvor mange dager før og etter ønsket avreisedato som vises som alternativer. Totalprisen kommer i tredje skjermbilde; da spesifisert med hva som er skatter og gebyrer. Dette er imidlertid beløp som allerede er inkludert i prisen man får oppgitt i andre skjermbilde.

Ingen e-postadresse for spørsmål vedrørende internettbestillingen. Du bes kontakte et reservasjonssenter per telefon for alle spørsmål vedrørende bestilling.

Funksjonalitet: Kontaktinformasjon er lett å finne gjennom lenke på førstesiden, selv om opplysningene altså ikke gis direkte på førstesiden. Lett å finne fram ved hjelp av rullegardiner fra toppmenyen.

Terningkast: 5
Her finnes all informasjon man stort sett er ute etter, og det er lett å finne fram. Enkel billettbestilling og pluss for egen bestillingstjeneste som søker kun etter de billigste billettene.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer