Sterling

Sterling skal begynne å fly danske charterturister til Syden. Her hjemme holder de foreløpig stand som lavpris flyselskap.

Publisert
Sist oppdatert

Nettadresse: www.sterlingticket.com

Tilbyr: Sider på fire språk, deriblant norsk. Prisinformasjon, info om de forskjellige billettkategoriene med vilkår, rutekart, tidtabeller, reisebestemmelser, kort informasjon om alle flyplassene, ofte stilte spørsmål, destinasjonsguider, flyplassinformasjon, flyinformasjon, kontaktinformasjon med mer.

Nettbestilling: Har egen søkeside som leter fram billetter i kun den billigste billettkategorien. I den generelle bestillingstjenesten som søker på alle priser, får man opp priser i andre skjermbilde. Du kan velge hvor mange dager før og etter ønsket avreisedato som vises som alternativer. Totalprisen kommer i tredje skjermbilde; da spesifisert med hva som er skatter og gebyrer. Dette er imidlertid beløp som allerede er inkludert i prisen man får oppgitt i andre skjermbilde.

Ingen e-postadresse for spørsmål vedrørende internettbestillingen. Du bes kontakte et reservasjonssenter per telefon for alle spørsmål vedrørende bestilling.

Funksjonalitet: Kontaktinformasjon er lett å finne gjennom lenke på førstesiden, selv om opplysningene altså ikke gis direkte på førstesiden. Lett å finne fram ved hjelp av rullegardiner fra toppmenyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer