Sterling

Fred. Olsen-eide Sterling utvider stadig sine norske interesser, sist med ruter fra Bergen og Stavanger til sydeligere breddegrader.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: I tillegg til å kunne bestille flybilletter, kan du også bestille hotellrom via hotelconnect – og ifølge nettsidene få opptil 50 prosent rabatt på romprisen som sterlingkunde. Du lenkes også videre til leiebilbestilling dersom det skulle være ønskelig. Interaktivt rutekart over Sterlings destinasjoner, hvor du kan klikke på ønsket avreiseby og få opp hvilke strekninger som går ut derfra, samt rutetabeller. Informasjon om prisklasser, regler og betingelser. Destinasjonsoversikt med kort flyplassinformasjon som avstand til sentrum, transportkostnader og eventuell lenk til videre flyplassinformasjon, på alle destinasjonene. Du kan sjekke tax-free utvalget og forhåndsbestille. Du kan velge mellom norsk, svensk, dansk og engelsk – og dette gjelder også bestillingstjenesten.

Nettbestilling: Sterling har to billettbestillingstjenester: En hvor du kan søke etter billetter generelt, og en hvor du kan søke etter de aller billigste billettene spesielt. Du søker etter måned, og får de billigste billettene som er å oppdrive i løpet av denne måneden. Bestillingstjenesten er enkel og lettfattelig; du kan krysse av for om du ønsker et videre søk, eller om du kun ønsker priser for en bestemt dato. Du trenger ikke å registrere deg for å bestille. For hjelp til bestilling, må du ringe bestillingstelefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer