Stiga Snow Racer Grand Prix

Publisert
Sist oppdatert

Et av testens tyngste testobjekter, som gjør det upopulært å dra opp bakken. Det er også stort og vanskelig å frakte med seg. Pluss for snor med automatisk inntrekk (snoren trekkes inn i akebrettet når du slipper den, som ledningen på en støvsuger) og som i full lengde er lang nok til at selv voksne kan dra akebrettet uten å få det på hælene hele tiden.

Snow Racer er også utstyrt med baklys som kan slås på/av, samt støtdemper på styreskinna og påtegnet fartsmåler – som gir et stort pluss for tøffhet.

Den har testens beste bremser; I vår bremsetest stoppet den på cirka 2 meter med full brems. Du bremser med fotbrems, som er plassert langt fremme, under rattet – som gjør bremsen enkel å bruke. Med fotbrems kan du også holde begge hendene på rattet mens du bremser – noe som er en fordel. Kjøreegenskapene er gode; Du har god kontroll på hvor kjelken svinger, selv med kun én styreskinne.

Du sitter høyt på Snow Raceren, noe som gjør at det er lettere å tippe over og falle av – spesielt dersom svingen blir for krapp.

Veiledende pris: 900 kroner

Les vurderingen av neste akebrett i testen.Sjekk resultatlisten.Tilbake til hovedartikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer