Stikk fra seig vinterkulde

Det er flere gode tilbud for deg som ønsker et besøk til varmere strøk i løpet av de neste månedene. De beste tilbudene på sol og sommer får du om du venter en måneds tid. Om du er en av dem som tviholder på vinteren kan du glede deg over gode tilbud for hele familien på flere skisentre rundt omkring i landet.

Publisert
Sist oppdatert
Er du lei av snø og kulde er sol og strand kun et par tusenlapper unna. Heldigvis!
Er du lei av snø og kulde er sol og strand kun et par tusenlapper unna. Heldigvis! Vis mer

Stikk fra seig vinterkulde

 1. De ti billigste - akkurat nå!


DinSides værsyke journalist har lettet konstatert at gradestokken langsomt kryper oppover i hovedstaden. Likevel er det et godt stykke igjen til den nærmer seg idealtempen. Men mens vi venter at våren skal gjøre sitt inntog er det heldigvis ikke umulig for utålmodige å skaffe seg en forsmak på sommeren til en billig penge.

Braathens har fremdeles billetter igjen til 599 kroner hver vei mellom Oslo og Nice. Ekstra lett er det om du orker å vente med å reise til perioden 1. mai - 15. juni. Utreisedager er mandag, tirsdag og onsdag, og du kan returnere på en tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Ryanair tviholder på lave priser, og du kommer deg til London fra Haugesund eller Torp fra 199 hver vei. Her er det imidlertid ikke indikert hvilke dager det er lettest å finne billetter, så du må regne med å lete litt for å finne de laveste prisene.

Saga Solreiser averterer med en uke i Parga i Hellas fra 2.995 kroner i mai, om dere er to som deler rom.

Enslige reisende kan glede seg over "singelrabatt", eller fritak for enkeltromstillegg på noen hoteller på Kypros og i Bulgaria i perioden 20. mai - 17. juni og 26. august - 23. september.

Singel- og andre rabatter fra Saga Solreiser finner du her.

Her er de ti billigste restplassreisene du kan kjøpe - akkurat nå.

Ski til krampa tar deg!

Om du, på den annen side ikke får nok av vinteren, er det flere gode tilbud å hente på høyfjellet. Under Hemsedals familieuke (uke 16) får en familie på fire overnatting og heisskort for fire personer fra mandag til fredag fra 2.650 kroner.

Det er fremdeles en og en halv måned igjen av sesongen på de fleste skisentrene, og det er mange gode tilbud å hente på skipakker.
Det er fremdeles en og en halv måned igjen av sesongen på de fleste skisentrene, og det er mange gode tilbud å hente på skipakker. Vis mer


 • Tilbud, Hemsedal
 • På Hafjell kan en familie tilbringe en helg i vintersportens tegn med to dagers heiskort inkludert for 3.890 kroner. Dette og andre tilbud kan du lese mer om her:

 • Hafjell Bookings pakketilbud
 • Nettsiden skiinfo.no har god oversikt over tilbud i Ål, Hafjell, Hemsedal, Nesbyen og Vrådal.
 • Glem heller ikke at du kan følge med prisutviklingen selv på restplassoversikten. Du kan også få varsling om ledige lavprisreiser direkte på din mobiltelefon.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer