Stikk fra seig vinterkulde

Det er flere gode tilbud for deg som ønsker et besøk til varmere strøk i løpet av de neste månedene. De beste tilbudene på sol og sommer får du om du venter en måneds tid. Om du er en av dem som tviholder på vinteren kan du glede deg over gode tilbud for hele familien på flere skisentre rundt omkring i landet.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides værsyke journalist har lettet konstatert at gradestokken langsomt kryper oppover i hovedstaden. Likevel er det et godt stykke igjen til den nærmer seg idealtempen. Men mens vi venter at våren skal gjøre sitt inntog er det heldigvis ikke umulig for utålmodige å skaffe seg en forsmak på sommeren til en billig penge.

Braathens har fremdeles billetter igjen til 599 kroner hver vei mellom Oslo og Nice. Ekstra lett er det om du orker å vente med å reise til perioden 1. mai - 15. juni. Utreisedager er mandag, tirsdag og onsdag, og du kan returnere på en tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Ryanair tviholder på lave priser, og du kommer deg til London fra Haugesund eller Torp fra 199 hver vei. Her er det imidlertid ikke indikert hvilke dager det er lettest å finne billetter, så du må regne med å lete litt for å finne de laveste prisene.

Saga Solreiser averterer med en uke i Parga i Hellas fra 2.995 kroner i mai, om dere er to som deler rom.

Enslige reisende kan glede seg over "singelrabatt", eller fritak for enkeltromstillegg på noen hoteller på Kypros og i Bulgaria i perioden 20. mai - 17. juni og 26. august - 23. september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer