Stilig ansiktsløftning for danskebåten

Pearl of Scandinavia er pusset opp. Sjekk bildene av de nye luksuslugarene.

Bo stilig og moderne ombprd DFDS' Pearl of Scandinavia. Foto: DFDS
Bo stilig og moderne ombprd DFDS' Pearl of Scandinavia. Foto: DFDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DFDS satser på luksus når de nå har pusset opp 21 av sine fineste lugarer.

Vi snakker om 32-tommers flatskjermer, garderobeskap i valnøttre, nye minibarer og et helt nytt utseende.

Pearl of Scandinavias 21 lugarer i klassene ”Commodore de Luxe” og ”Owners Suite” har fått en skikkelig ansiktsløftning, og er nå blitt moderne og nordiske i stilen. Før hadde lugarene et mer amerikansk og asiatisk preg.

I tillegg til det overnevnte er det kommet nye senger, nye madrasser og nye minibarer. gardiner, lamper og tepper er selvsagt også byttet ut.

Lugarene er de dyreste ombord Pearl of Scandinavia, men de er likevel blant de mest populære. I forbindelse med oppussingen har DFDS utvidet antall sengeplasser i luksuslugarene fra 38 til 44. Flere av lugarene (både luksus og standard) er bygget om, slik at det er direkte adgang mellom lugarene. Dette passer fint for familier eller venner som reiser sammen.

Se bildene av de nye lugarene:

Prisen på luksusen

Prisen på et minicruise med overnatting i en Commodore De Luxe-lugar starter på 3.900 kr for to personer. Vil du bo i Owners Suite, koster det fra 4.700 kr. Frokost og tilgang til loungen med gratis drikke (ikke alkohol) og frukt er inkludert. Minicruiset gir deg to overnattinger ombord fergen og en dag i København. Skyttelbuss fra fergekaien til sentrum er gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer