Stille før krigen

Det er ikke spesielt billige reiser å oppdrive fra Norge for tiden. Restplassprisene er på nivå med listepris, vi jakter i andre strøk for de billigste prisene nå.

Fly og bil til San Francisco?
Fly og bil til San Francisco? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Situasjonen nå er som følger: Vinterferietiden er rett rundt hjørnet, kuldegradene knuger igjen landet, og vi reiser til Syden - koste hva det koste vil. Det betyr dårlig med superpriser for deg som er ute i siste liten. Men med trusselen om krig like rundt neste kalenderblad, kan denne situasjonen fort endre seg. Vi vet med oss selv at krigstilstander påvirker både kjøpelyst og reiselyst. For den som ikke er lettskremt, kan det derfor - paradoksalt nok - bli billigere reiser å finne om få uker. Om Bush får det som det synes som han vil.

Se mer under annonsen

Halvbillig fra Norge

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ingen jubelpriser på restplassoversikten nå akkurat, men de fleste er tross alt inkludert hotell. Så vil du reise nå, må du regne med omkring 3.000 kroner per person for en uke med hotell.

 • Billigst fra Norge akkurat nå

 • - priser fra 2.495 kroner. Reisene går til Kanariøyene, Thailand, Madeira, Egypt og Marokko.

  Lavere pris i Sverige

  I perioder der vi ikke er fornøyde med norske reisepriser, kan det ofte lønne seg å ta en kikk over kjølen. Med restplassoversikten kan du skaffe deg oversikt over restplasser fra Sverige så vel som fra Norge. Kryss av for inkluder restplasser med utreise fra utlandet.

 • Svenskepriser mer gunstige enn norske

 • - priser fra 1.995 svenske (tilsvarer 1.670 norske kroner). Våre utvalgte eksempler er reiser til Roma, spansk fastland, Mallorca og Kypros.

  Andre fristelser

  Vinter og vår er tid for storbyreiser. Mange flyselskaper har kampanjepriser til byer i Europa i disse dager. SAS sine europatilbud er et alternativ. De reklamerer med London fra Stavanger for 819 kroner som det billigste eksempelet. Mange spennende byer for priser opp i rundt 3.000 kroner per person avhengig av hvor du reiser fra, og hvor turen går. Disse reisene kan bestilles frem til 3. februar, og må bestilles innen 21 dager før avreise. Du kan reise ut mars.

  Du kan også komme deg lenger av gårde. Hva med en fly+bil pakke til 6.370 kroner for en uke på USAs vestkyst? San Francisco og Los Angeles lokker nok mange. Flyturen går med Lufthansa, og tilbudet fant vi hos Travelmarket.no.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer