Stilstudier fra New York

New York er mangfoldig, og byr på shoppingmuligheter av en annen verden. Men hvordan gli inn i miljøet? Her er stiltips og shoppingtips fra det store eplet.

Publisert
Sist oppdatert

Caps til dress, joggesko til miniskjørt, saggebukser til basketskjorta, fletter til jeans og de riktige bæreposene og veskene. New Yorkerne kan ikke puttes i ett stilkskjema, men likevel er det en del trekk som du kan adoptere for å smette inn gjennom subwayportene like glatt som en innfødt.

Fra caps og lue til joggesko - stilbilder fra New York

Etter å ha sett serien Sex og Singellivs snertne jenter krysse byens avenyer på delikate stiletter fra Jimmy Cho, er det lett å ankomme New York med den tanken i hodet at alt annet enn Gucci og Dolce & Gabbana er ut. Men gatebildet i millionbyen er heldigvis langt mer mangfoldig. På Manhattan er det ikke god plass, men utallige stilvarianter i klesveien finnes det heldigvis rom for. Her er enkelte stiler vi bet oss merke i:

Farger: Butikkene i New York fylles i vår til randen av søtsuppete pasteller og syrlig grønt, foruten knallsort og kritthvitt - i likhet med hva vi ser her hjemme. Fargekoordinering er viktig - vesker og sko kan plukkes fra samme palett, og går hunden i rødt, velger vi rødt skjerf og gjerne et rødt halsbånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer