Stjal 1.000 kofferter fra flyplass

Politiet fant den stjålne bagasjen slengt rundt på eiendommen.

Bagasjen er ganske ubevoktet der på bagasjebåndet. Foto: Colourbox
Bagasjen er ganske ubevoktet der på bagasjebåndet. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En amerikansk mann og kvinne er arrestert, mistenkt for å ha stjålet 1.000 kofferter og bager fra bagasjebåndet på Phoenix flyplass.

De to skal etter det politiet tror ha forsynt seg av andres bagasje over lang tid. Det har faktisk vært deres levebrød. De har solgt klær og andre artikler fra bagasjen de har stjålet videre på markeder, og har også arrangert loppemarked på sin egen eiendom, skriver Associated Press i en artikkel hos Sydney Morning Herald.

De to ble avslørt da en politimann så mannen parkere bilen sin på parkeringsplassen på flyplassen, gå inn og ta en koffert fra bagasjebåndet, og deretter gå tilbake til bilen for å kjøre bort. Han ble først arrestert, så løslatt, men politiet begynte å overvåke ham, og dermed ble all den stjålne bagasjen han og hans kvinnelige medsammensvorne hadde hjemme oppdaget.

Det blir et puslespill å prøve å få levert bagasjen tilbake til rette eiere, for tyvene har fjernet alle navnelapper på koffertene.

Slik unngår du at bagasjen blir stjålet

I motsetning til i USA kan ikke hvem som helst spasere inn til bagasjebåndet på Gardermoen. Bare flypassasjerer har tilgang til rommet der bagasjebåndet er. Men, som mange DinSide-lesere påpeker, er det ikke slik ved andre flyplasser i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer