Stjeler bagasje på Gardermoen

Lommetyver i sikkerhetskøen og bagasjetyver ved båndet. Skal du reise fra Gardermoen må du holde på sakene dine.

Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden ble det skrudd opp nye skilter som advarer mot lommetyver og tyveri av bagasje på Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er det en grunn til, noe DinSide selv fikk erfare denne uken.

Det var ved ankomst utland det skjedde. Det tok litt tid før informasjonen om hvilket bagasjebelte min store sorte bag på vei fra Praha skulle ankomme. Etter en tur i taxfree-butikken, sporet jeg opp det rette beltet og var på vei bort for å finne bagasjen, da noe uventet skjedde.

Frekk tyv

Båndet hadde sluttet å gå, og noen få bagger og kofferter lå igjen og ventet på eierne sine, da jeg så en yngre mann stående over baggen min. Han kikker nøye på den, og må ha sett mine detaljer som er skrevet inn tydlig på baggen, før han slenger den over ryggen og begir seg mot tollen og utgangen.

Jeg rekker frem til ham og konfronterer han med at han har feil bag, hvorpå han bare banner og slenger den på bakken foran meg og begir seg mot toalettet. Jeg blir skeptisk til oppførselen og forteller om hendelsen til en vekter ute i ankomsthallen.

Der får jeg beskjed om at jeg burde kontakte politiet selv og fortelle om hendelsen. Idet vi står der, kommer den omtalte personen ut fra tollen med en liten rød ryggsekk over skulderen. Vekteren ser bare på ham, så jeg bestemmer meg for å konfrontere den potensielle bagasjetyven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer