Stockholms kuleste steder

Vi gir tips om kule steder for overnatting, shopping, mat og moro.

Publisert

Svenske Aftonbladet har nylig valgt ut 17 coole steder i Stockholm. Her er våre favoritter blant storavisen utvalgte, i tillegg til våre egne tips.

Tre tips om kule hotellerTre tips om kul shoppingTre tips om kul matTre tips om kul moro

Kul overnatting

Den svenske hovedstaden kan by på mange unike hoteller. Byen er et populært mål for konferanser, og du kan derfor risikere at det er fullt når du bestiller. Vær ute i god tid om du har lagt elsk på noe spesielt. Husk også at byen regnes som langt dyrere å bo i enn Oslo.

Design i sentrumDesignhoteller er det heteste du kan velge, og i Stockholm er Hotel Birger Jarl det ypperste alternativet. Her bor du i et nyrenovert hotell, der moderne svensk design og fargevalg er gjennomgående både i rom og fellesarealer. Vil du bo på det særeste rommet, velger du rom 247, som håndverkerne faktisk glemte å pusse opp. Det står fortsatt med sitt opprinnelige 70-tallsinteriør. Adresse: Tulegatan 8.

MusikkhotelletMed en av byens populære scener i lobbyen, og valgfri heismusikk, er Lydmar et av de heteste valg om du vil ha et musikalsk opphold. Hotellet har også en flott frokostrestaurant på toppen, med utsikt over Stockholms tak. Adresse: Sturegatan 10.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer