Stockholms nye eksportvare?

Alexander var lei av å regne bort i goretex-jakker. Nå satser han på gammeldagse regnjakker.

GAMMELT, MEN NYTT: Regnjakke-gründer Alexander Stutterheim viser frem de gammeldagse regnjakkene sine.  Foto: Per Ervland
GAMMELT, MEN NYTT: Regnjakke-gründer Alexander Stutterheim viser frem de gammeldagse regnjakkene sine. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, heter et kjent ordtak. Men noen ganger er det faktisk lov å skylde på klærne.

– Jeg fikk ideen for to år siden. Det regnet i byen og jeg hadde på meg en fin dress med en golfjakke utenpå. Jeg var så lei av å se ut som en golfer i byen - antrekket var jo totalt miss-match, forteller Alexander Stutterheim, gründeren av regnjakkene «Stutterheim» til DinSide.

Kort tid etter fant han sin bestefars gamle regnjakke fra 1960-tallet med stålkrage på en låve, som han etterhvert begynte å ta i bruk.

Shopping i Stockholm - hit bør du dra

Hyller bestefaren

– Jeg mintes ham da jeg gikk rundt i den, og tenkte «en slik jakke skal jeg kjøpe meg.» Men da jeg lette, fant jeg bare goretex over alt, forklarer Stutterheim.

Dermed fikk han ideen om å lage sine egen klassiske regnjakke, og bestemte seg for å designe en variant som var litt mer oppdatert og moderne enn den bestefaren hadde.

– Dette er min hylles til bestefar. Jeg ville lage en hederlig regnjakke til ære for ham!

Se bilder fra butikken og regnjakkene her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer