Stopp høstregnet!

Ukens smart på reisen tar sikte på å holde deg tørr, selv når himmelen åpner slusene.

Publisert

Når du er på ferie skinner solen, alltid. Blå himmel og aldri regn. Dette stemmer i hvert fall med bildene i katalogene, pluss noen myter som rår i oss alle. Har du vært på reise i Thailand rundt juli måned, eller i Tanzania i mai, vet du imidlertid at dette ikke er sant. Det regner, og det på et vis du høyst sannsynlig ikke har opplevd før. Skulle du befinne deg på et slikt sted, eller bare på vei til jobb eller på tur i marka under et skybrudd, er disse sakene greie å ha.

Velg praktisk

Det finnes en hel mengde med ulike alternativer - regntøy, paraplyer og liknende. Det aller viktigste du bør tenke på når du skal velge er å finne det som er mest praktisk. En todelt regndress som er trang og tettsittende er lite anvendelig hvis du paraderer rundt i flott antrekk.

En av mine favoritter er regnponchoen. Kompakt i sekken, men samtidig stor nok til å dekke det aller meste når regnet høljer ned. I tillegg til å holde deg tørr er teltformen på regnponchoen skreddersydd for ryggsekkturister. Det er mildt sagt kjedelig å være ute i regnvær med all bagasjen, og vite at ikke bare blir det du har på deg søkkvått, men også alt som ligger inne i sekken. Kjøper du en regnponcho et hakk større en hva som er vanlig størrelse for deg, klarer den fint å dekke en ryggsekk av normal størrelse. Fjällreven har en modell til kr 398.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer