Stor guide til Thailands øyer

Thailand regnes for å ha noen av de aller vakreste øyene i Asia. Vi hjelper deg med å finne rett sjøvei.

Publisert

Lange hvite strender, palmer med kokosnøtter i kronen og en bungalow ved vannkanten. De aller fleste som reiser til Thailand, har en drøm om å finne den perfekte øya. Vi hjelper deg på vei, her er en oversikt over de beste øyene Thailand har å by på.

Isolert og vakkert

Thailand er i ferd med å bli allemannseie. De fleste ender opp på øyer som Phuket, Koh Samui eller Koh Phi Phi - navn de fleste Thailandreisende er vel kjent med. Uten tvil, flotte øyer, men hvis du er på jakt etter et hemmelig, privat paradis, har du kommet feil. Vi har gjort et utvalg av øyer, hvor du kan legge ned strandhåndkleet uten å måtte skubbe bort i naboen. Her er stedene for deg som søker private paradiser, de 18997"> isolerte og vakre øyene.

Full fest, plenty moro

Er du av typen som liker fart, moro og en god fest, lønner det seg å følge turiststrømmen til de største øyene. Her ligger barer, diskotek og restauranter tettere enn sild i tønne, og alle slags slue triks tas i bruk for å lure til seg festlystne tilreisende. Til forskjell fra partyvennlige øyer i Middelhavet, preges Thailand av yngre ryggsekkturister; på godt og vondt. Her er øyene som byr på 18998">fart og moro til alle døgnets tider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer