Stor strandguide til Mallorca

Charterdinosauren Mallorca har flere strekker med sand enn de velkjente i Alcudia, Magalluf og Palma Nova.

Fristende farge på badevannet ved Mondragó.
Fristende farge på badevannet ved Mondragó. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mallorca på badeferie? Den tanken får frem glitrende stjerner i øynene på mang en charterreisende barnefamilie, men den får også frem panikkangsten hos sild-i-tønne haterne. Mallorcas frynsete rykte som overfylt badehelvete kommer for en stor del av at vi alle reiser til akkurat de samme stedene. Og da blir det fullt, og da møter du naboer rundt hver parasoll. Men finnes et annet Mallorca, også for badeengler? Vi har lett blant hvit sand og smaragdfarget vann for å vise deg vei til noen av badejuvelene.

Her er bilder fra Mallorcas strender og badevann.Se også vår guide til Mallorca utenfor turistghettoene.

Skroll ned for mer.

Ikke turistfritt

Selv om du kan unngå den verste trengselen ved å bevege deg bort fra steder som Magalluf, Alcudia og Palma Nova, betyr ikke det at du kan regne med å finne en strand du får ha for deg selv. Er det ønskedrømmen, er Mallorca feil adresse. I alle fall i den grommeste delen av badesesongen. Men tåler du litt andre mennesker rundt deg, tør å sette deg i leiebilen med kart i fanget og badehåndkle i baksetet, så er muligheten absolutt til stede for flotte naturopplevelser på idylliske strandflekker av stort og mindre format. Enkelte er til og med kjemisk fri for stranddisko, hotellkolosser og bananbåter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer