Storbritannia - mer enn London

Ikke et vondt ord om London, men la en ting være klart: Storbritannia har så mye mer å by på - kanskje nettopp i sommermånedene da London kan bli fryktelig varm og ikke minst sjøløs. I sommer kan du fly direkte til Exeter, Bournemouth, Norwich, Manchester og Edinburgh fra Torp med Viking World Tours.

Britene drar til Cornwall for å surfe. I sommer kan du fly direkte til Exeter.
Britene drar til Cornwall for å surfe. I sommer kan du fly direkte til Exeter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Widerøe har blitt chartret av et britisk selskap for å frakte briter til og fra Bergen og en ventende hurtigrutepakke, og hadde da endel tomme avganger mellom Torp og de forskjellige britiske destinasjonene. Det er disse flyreisene Viking World Tours nå selger. Men det gjelder å kaste seg rundt, det vil kun bli ni avganger i sommer - to avganger til alle byer unntatt Edinburgh i Skottland.

Selskapet selger enveis billetter og prisene starter på 790 kroner inkludert skatt. Makspris er 990 kroner for en vei. Billettene fåes kjøpt gjennom reisebyråer i Via-kjeden og de fleste Bennett- og Travelnetbyråer, i tillegg til enkelte frittstående operatører. Viking World Tours tilbyr også billeie og hotellpakker i Storbritannia.

Bournemouth er en typisk engelsk kystby, som er sterkt preget av de mange studentene ved universitetet her. De fleste studentene drar sin vei om sommeren, men etterlater en stadig økende mengde trendy restauranter, barer og nattklubber. Her finner du også lange sandstrender og palmer (tro det eller ei), men badetemperaturene er nok nærmere norske - enn middelhavske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer