Storby à la carte

Barcelona, Paris eller New York i høstferien? Ta et sniff av storby-pulsen i vår reisemeny. Sjekk opp når det er høstferie i ditt fylke i DinSides skoleferiekalkis.

Foto: www.photito.com
Foto: www.photito.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. Party i Lisboa

FEST: Høy partyfaktor, god mat, sjarmerende bygater og lave priser. Her er en miniguide til Portugals hovestad. Air France, SAS, Portugalia og KLM er blant selskapene som flyr til Lisboa. Prisene for fly tur-retur Oslo-Lisboa i høstferieuken starter på cirka 4.600 kroner.

Les mer

2. Småfolk i Storbyen

STOCKHOLM: Bjørner, ulver, tivoli, skjærgård og Astrid Lindgren. Stockholm overrasker med sin barnevennlige profil. Det er billig å fly til Stockholm; Norwegian, SAS, Nordic Airlink konkurrer på å trafikkere strekningen, og i høstferien starter prisene på cirka 1.300 kroner tur-retur. Säffle-bussen kjører superbillig til den svenske hovedstaden, prisene starter på cirka 640 kroner.

Les mer

3. Hvis Amor fikk velge

KJÆRESTER: Stav Amor baklengs, og du havner i Roma. Her er tipsene for en kjærlighetsferie i romantikkens hovedstad. SAS Braathens, Brüssels Airlines og KLM flyr til Roma, og høstferieprisene starter på cirka 3.800 kroner. Det er også mulig å kjøpe restplasser. Saga tilbyr fly og hotell fra 2.995 kroner. Sjekk opp på DinSides restplassoversikt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer