Storby for 200 kroner- sommersol for 2.000

REISEKUPP: Du kan erobre pyramider for et par tusenlapper eller dra på storbyshopping for et par hundrelapper.

Publisert
Sist oppdatert

Sommersol for et par tusenlapper

Er du ute etter bunnpriser på charerturer, bør du ikke handle nå. For ønsker du sol og sommer akkurat nå, må du nok ut med et par tusenlapper for å komme i havn med både fly og hotell. Charterselskapene selger ukesturer til Egypt for 1.995 kroner. Klarer du deg med kun fly, slipper du unna med 1.495 til Mallorca. Men da kommer jo utgifter til bosted i tillegg.

Klikk her for 15 restplasspriser til sol og sommer.

Storby fra et par hundrelapper

I tillegg til chartertilbudene, bør det også være mulig å få seg en rimelig storbyreise. Mange av nettreisebyråene selger pakker med fly og hotell inkludert - i disse tider gjerne markedsført som førjulsweekend med juleshopping.

    Her er noen pristilbud akkurat nå:

  • Reisefeber: Langhelg i Nice for 2.871,-
  • Gotogate: Weekendpakke Budapest for 2.995,-
  • ebookers: Weekend i Amsterdam for 2.295,-

For deg som helst reiser med lavprisfly, er det selvsagt alltid muligheter for rimelige billetter - om du er tidlig ute med bestillingen. Ryanair forsetter for eksempel sin kampanje med flybilletter for £ 0,99 - eller 12 kroner - hver vei, til 186 destinasjoner i Europa. Tilbudet står til 28. oktober. Når skatter og avgifter er inkludert, er du oppe i et par hundrelapper hver vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.