Storby og bad

Det er ikke gitt at du kan boltre deg i tropevarme omgivelser i landets storbyer.

Publisert
Sist oppdatert

Oslo

I hovedstaden er det mange svømmehaller, men egentlige badeland finnes ikke. Tøyenbadet er vel det nærmeste man kommer vinterstid. Her er det vanntemperatur på 28 grader i hovedbassenget og 32 grader i barnebassenget. Det er solarium og badstu her, samt klatrevegg. Det er også innstallert ny vannrutsjebane. I tillegg er det treningssstudio for medlemmer.

Priser: 65 kroner for voksen, 45 for student/honnør, 31 for barn mellom 4 og 15 år. Barn under tre går gratis, og det er også mulig å kjøpe klippekort. Pris for bruk av klatrevegg og rutsjebane er 20 kroner.

Åpningstider: 10.30-19 mandag, 7-19 tirsdag, 7-8 og 11.30-19 onsdag, 7-19 torsdag, 10.30-19.30 fredag, 10-14.30 lørdag og 10-14.30 søndag. Leketimer mellom 10 og 12 søndag.

Bergen

Vannkanten Badeland er bergensernes varme og våte tilfluktssted fra det kaldere og våtere utendørsklimaet. Her er det sklier i mange spennende varianter, stupebrett, boblebad, badstuer, strømkanal og egen voksenavdeling (Olden Relax). Egen klubb for barn i helgene. Her er også terapibasseng med 33-34 grader i vannet, og egne vanngympartier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer