Flyreiser:

Storby-reiser for en hundrelapp

Billigere storbyferie enn dette har du neppe sett maken til.

STORBY: Mange nordmenn har skaffet seg storbyferier til rekordlave priser. Foto: Odd Roar Lange
STORBY: Mange nordmenn har skaffet seg storbyferier til rekordlave priser. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flybillettprisene mellom Norge og Europa er de laveste på 11 år. Og priskrigen i lufta har ført til at gjennomsnittsprisene fra Oslo har falt med 60 prosent siden i fjor.

Det viser den siste utgaven av Norsk Flyprisindeks som undersøkte prisnivået for flyreiser mellom Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø til 20 utenlandske reisemål den andre uka i mars.

Har du anledning til å ta vinterferie etter de to store vinterferieukene uke 8 og 9 i år så kan du virkelig gjøre et kupp.

Rekordlav

Prisindeksen har vært gjennomført hver måned siden 2009, og avdekker rekordlave priser.

Du kan få kjøpt flybillett fra Oslo til London og tilbake for under 200 kroner! Og gjennomsnittsprisene for flybilletter fra Oslo til europeiske destinasjoner i uke 10 er de laveste siden 2011

Det er først og fremst lavprisselskapene som vinner priskonkurransen. Men det er viktig å være klar over at lavprisselskapene ofte har en rekke tilleggskostnader som for bagasje, setereservasjon, ombordstigningskort, tidlig boarding med mer.

Ikke siden indeksen startet opp har det vært mulig å skaffe seg billigere tur/retur billetter fra Oslo til byer som Praha (kr 606 med Ryanair), Stockholm (kr 340 med Wizz Air) og Wien (kr 89 med Ryanair) .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer