Storbyenes beste hoteller

Det er her du bør bo, ifølge ekspertene.

Deilig luksus i Paris. Foto: Hotel de Crillon
Deilig luksus i Paris. Foto: Hotel de Crillon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbes Travelers eksperter har fartet rundt i hele verden og bodd på utallige hoteller. Dette resulterer i en liste over verdens 400 beste hoteller.

Hotellene ligger spredt over hele verden - fra karibiske øyparadiser til europeiske storbyer.

Og det er nettopp sistnevnte vi skal konsentrere oss om her. Vi har plukket ut hotellene som ligger i populære europeiske storbyer nordmenn gjerne reiser på ferie til.

Hvis du hadde dine mistanker om at vi ikke snakker om trestjerners budsjetthoteller her, så har du helt rett. Det er crème de la crème-hotellene som når opp i toppen av denne listen. Det betyr at du som har trangt budsjett antagelig ikke har anledning til å bo på et av disse hotellene når du er på storbyferie. Men det er lov å drømme...

Paris' beste hoteller

En verdensby som paris har selvsagt flust med lekre hoteller. Under ser du listen over ekspertenes utvalgte. Har du et mer begrenset budsjett, så sjekk ut disse hotellperlene. Få forøvrig også med deg hvor du spiser godt i Paris og hvor du gjør motekuppene.

Four Seasons Hotel George V - Les mer om hva Forbes mener om hotellet her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer