Storbyfavoritter

Rio de Janeiro er lesernes storbyfavoritt generelt, mens Genève vinner shoppingkampen.

Publisert
Sist oppdatert


Rundt 11.500 lesere har karaktergitt sine favorittreisemål verden rundt i Reiseguiden. Største favorittreisemål generelt er Rio de Janeiro. Beste by i Europa er Nice.

Skroll ned og se hvilke europeiske storbyer leserne synes er best generelt – og hvilke byer som er best på shopping og mat.

Hvilken by er din favoritt? Har du opplevelser, tips eller advarsler knytter til reisemål, som du vil dele med andre? Klikk deg inn i Reiseguiden for å gi karakterer og skrive reisebrev.

Best generelt

Rio de Janeiro er beste reisemål og beste by generelt. Nice er den europeiske storbyfavoritten, fulgt av Sevilla. Rio har en samlet karakter på 5,42 poeng av seks mulige. Brasil generelt er beryktet for sin øye kriminalitet, men ifølge lesernes reisebrev er ikke dette noe å bekymre seg over; dersom du bare tar dine forholdsregler.

- Rio de Janeiro anbefales på det sterkeste, ikke bli for opptatt av at det skal være så farlig her ... Vær normalt oppegående og pass på verdisakene dine. PS: Gå ikke rundt med gullringer, dyr klokke osv, skriver Akka i sitt innlegg i Reiseguiden.

Beste storby
ByKarakter
Nice, Frankrike5,37
Sevilla, Spania5,33
Paris, Frankrike5,25
Menton, Frankrike5,16
Salamanca, Spania4,95
Aix-en-Provence, Frankrike4,74
Mandelieu, Frankrike4,71
Roma, Italia4,50
Cannes, Frankrike4,49
Antibes, Frankrike4,48
Merk at plasseringene og karakterene i Reiseguiden endres etter hvert som nye stemmer kommer til. Gå til Reiseguiden for å se en oppdatert liste.

Her er lesernes europeiske storbyfavoritter, alle variabler sett under ett:


Merk at plasseringene og karakterene i Reiseguiden endres etter hvert som nye stemmer kommer til.

 • Best på shopping

 • Best på mat

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer