Storbyfavoritter

Rio de Janeiro er lesernes storbyfavoritt generelt, mens Genève vinner shoppingkampen.

Publisert
Sist oppdatert

Rundt 11.500 lesere har karaktergitt sine favorittreisemål verden rundt i Reiseguiden. Største favorittreisemål generelt er Rio de Janeiro. Beste by i Europa er Nice.

Skroll ned og se hvilke europeiske storbyer leserne synes er best generelt – og hvilke byer som er best på shopping og mat.

Hvilken by er din favoritt? Har du opplevelser, tips eller advarsler knytter til reisemål, som du vil dele med andre? Klikk deg inn i Reiseguiden for å gi karakterer og skrive reisebrev.

Best generelt

Rio de Janeiro er beste reisemål og beste by generelt. Nice er den europeiske storbyfavoritten, fulgt av Sevilla. Rio har en samlet karakter på 5,42 poeng av seks mulige. Brasil generelt er beryktet for sin øye kriminalitet, men ifølge lesernes reisebrev er ikke dette noe å bekymre seg over; dersom du bare tar dine forholdsregler.

- Rio de Janeiro anbefales på det sterkeste, ikke bli for opptatt av at det skal være så farlig her ... Vær normalt oppegående og pass på verdisakene dine. PS: Gå ikke rundt med gullringer, dyr klokke osv, skriver Akka i sitt innlegg i Reiseguiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer