Storbyferie - feller du bør unngå

Hold tungen rett i munnen, og storbyturen blir garantert en suksess.

Storbyferie? Ja takk! Her fra New York. Foto: Colourbox
Storbyferie? Ja takk! Her fra New York. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle ønsker seg en vellykket ferie, og i denne artikkelen tar vi for oss en del tips til deg som planlegger å ta en helg i en storby.

Uansett om du velger København, Praha, Roma elle Paris er det visse aspekter ved både planlegging og gjennomføring av turen som du bør bruke litt tid på, for å sikre at opplevelsen blir så bra som overhodet mulig.

Vi tar her for oss prosessen fra du har valgt hvilken storby du vil reise til (det regner vi med at du finner ut av best på egenhånd). Her er det altså snakk om alt fra bestilling av flybilletter og hotell, til transport og mat og drikke.

Ut og fly

Du har bestemt deg for at du og kjæresten/vennegjengen/familien skal til en bestemt storby. Første steg er å finne flybilletter. Her er det viktig at du ikke umiddelbart hopper på de laveste flybillettprisene. Det er ikke sikkert det lønner seg.

Kjipe reisetidspunkt - Det finnes flere feller du kan gå i når du bestiller billetter. En av dem er at ekstrakostnader som legges på utgangsprisen kan gjøre at billettene slett ikke blir så billige som du trodde. I tillegg kommer dette med reisetidspunkt. Det er ikke sikkert det er verdt å velge billettene som koster 400 kroner mindre når du lander såpass sent at du må ta en dyr taxi inn til byen fordi flytog og -buss ikke lenger går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer