Storbyferie for festløver

Hit bør du reise om du vil feste hele natten lang ...

Illustrasjonsfoto: Sjekk listen med byene du ikke vil sende tenåringen på tur alene, og stem på din norske festfavoritt. Foto: Colourbox
Illustrasjonsfoto: Sjekk listen med byene du ikke vil sende tenåringen på tur alene, og stem på din norske festfavoritt. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbes.com har kåret verdens beste partybyer, som du kan se i listen nedenfor. Hva som er en bra partyby er selvsagt noe subjektivt, men i vurderingene har de sett på mangfoldet i utvalget av nattklubber, barer etc, kollektivtransportmulighetene nattetid, livemusikkscener mm.

Nedenfor kan du se de ti byene som Forbes har kåret til verdens beste partybyer. Men hva synes du er Norges beste festby? Stem blant Norges største byer i avstemmingen nederst i artikkelen. Vet du om noen bedre? Si din mening i debattforumet nedenfor.

Bangkok fordi: Nattmarkeder, matboder, masse folk i en by som aldri sover.

Reykjavik fordi: Variert natteliv innenfor et relativt begrenset område, alkoholelskende innbyggere på evig vandring pub-til-pub.

Ikke bare fordervelse på Island

Marrakech fordi: Uventet avslappet forhold til alkohol ut i fra religionen, med magedanserunderholdning på barer og diskoteker.

New York City fordi: Uansett hva du er på jakt etter, kan du få det i NYC.

Ibiza fordi: Et natteliv så rått at det sjokkerer selv de mest erfarne festerne.

DinSide på Ibiza: Fortsatt bare sex, fyll og dop?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.