Storbyferie fra 1.695

Vi har samlet de beste reisetilbudene for deg denne uken.

Middelhavets strender lokker langt utover høsten.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
Middelhavets strender lokker langt utover høsten.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
Publisert

Høsten er definitivt over oss. Men greier du å lure deg til litt ferie er sommervarmen kun noen få timer unna. Allerede på andre siden av Skagerrak kan du legge bort ullgenseren, og litt lenger syd er det fortsatt shorts og sandaler som hersker. Fristende? Vi har lett og funnet både restplasser og andre gode reisetilbud denne uken.

Sommer

For deg som vil sikre sommervarmen i noen sene ferieuker er fortsatt utvalget godt både til Hellas, Portugal og Spania. Laveste pris i retning varmen denne uken er det Ving som tilbyr. Flere av selskapet reiser fra Bergen er priset til 1995 kroner. Fra Oslo er laveste pris denne uken en reise til Santorini med Apollo for 1998. Det var altså langt billigere for ett par uker siden. Se oversikten over de rimeligste sol&bad-feriene 16245">her.

Lei av badeliv?

Men sommeren er altså over. Og er du lei av sommervibber kan det kanskje friste mer med et besøk i storbyen med seriøs shopping, lune kafébesøk og liflig duft av eksos. Det er flere storbyer å velge blant i denne ukens priskupp, og i flere av dem kan du nok også regne med at lett tøy fortsatt er riktig koffertfyll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer