Storbyguide: Sydney

Strandliv, shopping, severdigheter og syndig sydhavsnetter - DinSide Reise gir deg tipsene til den perfekte storbyferien i Sydney.

Publisert
Sist oppdatert

I et nøtteskall:

Sydney er uten tvil en av verdens flotteste storbyer å tilbringe ferien din i. Mest av alt er det den spektakulære havnen, de vakre bystrendene og det rike kulturtilbudet som gjør byen så spesiell. De fleste ser for seg det velkjente operahuset, bybroen og Bondi Beach når de tenker på Sydney, steder som er et "must" på besøkslisten når du ankommer verdensmetropolen. Det er likevel hundrevis av andre fristelser og severdigheter som kan ta pusten fra en nordmann på ferie i Australias offisielle utstillingsvindu. Da byen skulle gjeste OL i 2000, ble byfasaden "pusset opp" for å tones pent inn med de naturskjønne omgivelsene. Noe som nå gjør at digitalkameraet fort tømmes for batteri i løpet av en tur down town eller i et de de mange frodige forstedene. Sydney er en by som kan og må nytes av enhver som reiser "Down Under", og som vil gi deg evige solfylte ferieminner.

Billige opplevelser:

Prisnivået i Sydney ligger ganske høyt i forhold til mange andre byer i Australia. Det vil si visse ting er dyrere enn andre. Severdigheter og shopping kan ha ganske stive priser, men uteliv og restaurantbesøk burde ikke ta for store slumpen ut av feriekassa. Sydney er også en by det er lett å ikke bruke penger i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer