Storbyhelg i Berlin til 2000 kr

En helg i Berlin koster ikke all verden - vi fant priser til under 1600 kr - og det med firestjerners overnatting.

Mmmm... berlinerboller er bare en av de søte opplevelsene som venter i Berlin. Foto: Colourbox
Mmmm... berlinerboller er bare en av de søte opplevelsene som venter i Berlin. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Berlin er en av Europas mest spennende storbyer. Byen har rykte på seg for å være den hippeste og kuleste blant sine hovedstadskonkurrenter, og er i tillegg Europas grønneste med alle sine parker og plasser.

Så hvorfor ikke ta en storbyhelg i Tysklands hovedstad nå i vår?

DinSide har sjekket om vi kunne få til en helg i Berlin for den nette sum av 2000 kroner. Da går vi ut fra at to personer reiser sammen, og de 2000 kronene skal dekke flybillett og hotellovernatting i sentrum. Klarte vi det? Aber natürlich!

Se bildene av Berlins glemte park

Flybillett til 1178 kr

Både SAS, Lufthansa og Norwegian flyr direkte fra Oslo til Berlin. Men SAS og Lufthansa har forholdsvis stive priser, så vi kan ikke velge noen av dem skal vi holde budsjettet.

Men vi fant billetter fra Oslo til Berlin med Norwegian til 1178 kroner. Da er utreisen fredag 27/3 på morgenen, og hjemreisen søndag 29/3 på kvelden. Merk at denne prisen ikke inkluderer innsjekket bagasje. Det koster 55 kroner hver vei. Maksimal kilo håndbagasje er 10 kg.

Husk at det finnes billigere billetter enn dette, dersom du kan reise utenom helgen. Norwegian har billetter fra 199 kroner Oslo-Berlin, og 166 kroner Berlin-Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer