Storbyhelg i København

Publisert
Sist oppdatert

Vi fant to alternativer til en storbyhelg i København den andre helgen i mars. Det ene tilsier at du tar fri fredag 10/3, det andre at du tar fri mandag 13/3.

Alternativ AUtreise: 9/3 kl. 15.00Hjemreise: 12/3 kl. 19.55Selskap: Norwegian.Pris: 1152 kroner per pers.

Alternativ BUtreise: 10/3 kl. 15.00Hjemreise: 13/3 kl. 16.40Selskap: Norwegian.Pris: 1052 kroner per pers.

Hotell: Ibis Copenhagen Crown HotelStandard: TrestjernersAdresse: Vesterbrogade 41, rett ved TivoliPris: 2112 kroner (frokost ikke inkludert)På nett: Ibis Hotels

Totalt for to: 4.216 kroner / 4.416 kroner

Kommentar: Vi fant ikke noe ålreit hotell i København sentrum som ga en totalpris under 2.000 per person, men synes ikke det er så galt med to alternativer på h.h.v. 2.108 og 2.208 kroner. Det mest behagelige alternativet er alternativ A, men B fungerer også, hvis det er greit å ta fri fra jobben mandagen i stedet for fredagen.

Tre ting å gjøre i København

 • Sette deg ned på en kro og spise dansk frokost med smørrebrød med frikadeller, sild eller leverpostei, og skylle det hele ned med en øl eller en lille en. Det finnes mange hyggelige kroer ved Nyhavn, og er været fint kan du sitte ute.
 • Ta en shoppingtur i Strøget og sidegatene. Her finner du alle kjedebutikkene, de store varemagasinene, og i sidegatene ligger de mer unike småbutikkene. Andre spennende shoppingområder er Østerbro og Istedgade.
 • Besøke Statens Museum for Kunst hvor du kan se dansk og internasjonal kunst fra 1500-tallet og frem til i dag. Fra nyttår ble det gratis å besøke museet.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer