Storbyhelg i Liverpool

Publisert
Sist oppdatert

Vi fant billige billetter til Liverpool med Ryanair i forbindelse med en pågående kampanje som varer frem til 2. april.

Utreise: 9/2 kl. 16.50Hjemreise: 12/2 kl. 13.35Selskap: Ryanair.Pris: 686 kroner.

Hotell: Campanile Liverpool Hotel Standard: TostjernersAdresse: Chaloner Street, Queens Dock, sentrumPris: 2454 kroner (207 pund) (frokost ikke inkludert)På nett: Liverpool Hotels

Totalt for to: 3.826 kroner

Kommentar: Liverpoolhelgen blir noe kort, siden returflighten går såpass tidlig på søndagen, men det er den eneste flighten Ryanair har tilbake til Torp på søndager. Likevel burde det være nok tid til å se hva Liverpool har å by på, og du rekker til og med en brunsj på en pub eller kafé før du setter kursen mot flyplassen for å reise hjem.

Tre ting å gjøre i Liverpool

 • Ta en rusletur langs Albert Docks, Liverpools svar på Oslos Aker Brygge. Her er det shopping, restauranter og museer. Sving innom det prisbelønnede opplevelsessenteret The Beatles Story Experience. Du er tross alt i billenes hjemby!
 • Dra til Anfield Stadium og få en omvisning i Liverpool Football Club Museum. Her kan det være lurt å bestille billetter på forhånd, for dette er en svært populær attraksjon.
 • En av DinSides lesere anbefaler bussturen The Magical Mystery Tour der du kjører rundt i en beatlesbuss og besøker alle de viktige beatlesadressene.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer