Storbyhelg i London til 2000 kr

Tro det eller ei - vi fant flybilletter og hotell til denne prisen.

En storbyhelg i London koster ikke allverden. Foto: Britain on view/Society of London Theatre/ Pawel Libera
En storbyhelg i London koster ikke allverden. Foto: Britain on view/Society of London Theatre/ Pawel Libera Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En storbyhelg i London er billigere enn du tror. Vi har funnet flybilletter og hotellovernatting som gjør at turen koster 2000 kroner per person. Det er vel ikke verst?

Etter sommeren var det nye snakk om at lavprisæraen i luftfarten var over. Oljeprisen var skyhøy, og dermed var drivstoff dyrt. Prisene på flybilletter gikk oppover og oppover.

Men så kom finanskrisen, og nå ser det ut til at flyselskapene igjen dumper prisene for å lokke til seg passasjerer.

London er en av nordmenns store favoritter når det gjelder storbyferie. Og i øyeblikket er kursen på rundt 10,15 kroner, noe som gjør byen billigere enn den har vært de siste årene. Vi bestemte oss for å finne ut om det gikk an å få en storbyhelg i London til 2000 kroner per person. Og det gikk jo fint!

Innsidetips til London

Flybillett til 996 kr

Vi fant billetter til London Gatwick med Norwegian til 996 kroner. Utreise fredag 3. april kl 17.35, hjemreise søndag 5. april kl 19.50. Merk at dersom du skal sjekke inn bagasje, koster det 55 kroner per vei. Kanskje du bare trenger å sjekke inn bagasje på vei hjem, etter all shoppingen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer