Storbyhelg i Milano

Publisert
Sist oppdatert

Vi har funnet billige billetter med Ryanair, som har kampanje for tiden. Flytidene er dessverre litt kronglete, men de går.

Utreise: 10/3 kl. 12.40Hjemreise: 13/3 kl. 9.50Selskap: Ryanair.Pris: 874 kroner per pers.

Hotell: Comfort Hotell Ritter MilanStandard: TrestjernersAdresse: Corso Garibaldi 68, i bysentrumPris: 1.943 kroner (240 euro)På nett: Holidaycity Europe

Totalt for to: 3.691 kroner

Kommentar: Flybillettene er en del av Ryanairs kampanje som varer til 2. februar. Ulempen er at Ryanairs flyavganger ikke gjør en torsdag-søndag weekend så lett. I stedet har vi valgt å ta halvdagsfri fredag, og fly ut midt på dagen, og reise hjem mandag morgen, og komme på jobb etter lunsj. Vi fant samme priser for en tur fra 9-12/3 med samme flytider, men da bruker vi halvannen fridag i stedet for bare én.

Tre ting å gjøre i Milano

 • Milano er moteby til fingerspissene, og her kan du gjøre mye bra shopping av kjente italienske designermerker.
 • Du kan ikke dra til Milano uten å sette deg på en utekafé og drikke espresso, spise ekte italiens is (hvis det ikke er for kaldt til det i mars) og spise ekte italiensk pizza og pasta.
 • Milano er mer enn shopping. Har du ikke vært i byen før, kan du bli med på en guidet tur i byen - enten i buss, trikk(!) eller til fots. Se Il Duomo (katedralen), operahuset Scala og besøk et av de mange kunstmuseene i byen.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer