Storbyhelg til 2.000 kroner

Er det mulig å dra på storbyferie dersom du ikke har mer enn rundt 2.000 kroner å bruke på fly og hotell? Joda, det går bra. Vi fant tre fine alternativer.

Publisert
Sist oppdatert

Midtvinterstid er kanskje den tiden på året da det går mest trått. Jula er over, og det er altfor lenge til våren kommer. Dessuten er lommeboka ganske slunken akkurat nå, men vi vil så gjerne reise bort en helg, for å få et lite avbrekk i hverdagen, og gjøre ukene frem til hestehov og gåsunger titter frem litt kortere.

Er det mulig å reise på en storbyferie for cirka 2.000 kroner per pers? Og klarer vi det uten å måtte reise midt i uka, og dermed bruke opp unødvendig mange feriedager? Jepp, det klarer vi.

Kriteriene for vårt søk er at det er to personer som reiser sammen, og at det ikke skal brukes mer enn én fridag på storbyturen. Vi har valgt en tilfeldig helg i mars, nærmere bestemt helgen i uke 10. Vi har konsentrert oss om flyavganger fra østlandsområdet, men gjør oppmerksom på at i disse lavprisflytider kan du komme deg til europeiske storbyer for en billig penge også fra andre deler av landet.

Her er de tre alternativene vi fant:

Storbyhelg i Milano: 3.691 kroner for to personer

Storbyhelg i Liverpool: 3.826 kroner for to personer

Storbyhelg i København: 4.216 kroner for to personer

Jo tidligere bestilling, jo bedre

Vi sier det med en gang - det nytter ikke å velge seg de mest populære storbyene som London, Paris eller Praha, dersom du ikke bestiller i god tid i forveien. Og når prisene er lave er det ikke alltid flytidene er de mest gunstige (se de forskjellige alternativene). Ikke overraskende er det Norwegian og Ryanair som kan tilby oss billige billetter så nært opptil avreisetidspunktet. Ryanair har stadig bra kampanjer, og vi fant hyggelige priser under kampanjen som varer frem til 2. april. Vi priser oss lykkelige over Norwegians geniale lavpriskalender, som gjør det veldig enkelt å finne de rimelige billettene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer