Store prisforskjeller på charterluksus for familien

Femstjerners luksus med alt inkludert koster fra 39.030 kroner til 61.568 kroner for familien på fire. Men du kan få alt inkludert for 23.860 kroner også.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket hva to ukers luksusferie med alt inkludert koster for en familie på fire i Tyrkia. Og prisspennet er stort.

Med opphold på 3-stjerners hotell, fant vi priser fra 23.860 kroner til 41.592 kroner for hele familien i to uker. Her skiller det altså 17.732 kroner. Familien kan med andre ord få nesten to ferier for prisen av en, ved å velge riktig reise.

Ønsker du kun det beste av bosteder, er det 5-stjerners-hotellene som er tingen. Her spenner prisene fra 39.030 kroner til 61.568 kroner, altså en differanse på 22.538 kroner. Like interessant er det kanskje at det rimeligste 5-stjernersoppholdet er billigere enn det dyreste 3-stjernersoppholdet. Her gjelder det med andre ord å holde tunga rett i munnen når du bestiller, og fremfor alt: Det er mye penger å spare på å sjekke prisene hos flere selskaper før du tar avgjørelsen om hvor du vil bruke ferien din.

Se alle all inclusive-prisene her

Vi har sjekket prisene på en toukersreise til Tyrkia for en familie på fire med to voksne og to barn (to og fem år). Ønsket reiseperiode er siste halvdel av juli, med retur rundt månedsskifte juli/august. Vi har foretrukket hoteller i Alanya der dette har vært mulig, og sett mot Antalya og Side der dette har vært nødvendig for å få et godt utvalg. Hotellene har klassifisering fra 3-stjerners til 5-stjerners, og vi har foretrukket familierom eller leiligheter det dette har vært en mulighet. Det er imidlertid ikke mulig hos alle, men romvalg fremgår av prisoversikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer