Store, utenlandske badeland

Her er store vannparker i Tyskland, Japan og USA.

Publisert
Sist oppdatert

Tropical Islands, Berlin

Tropisk badeparadis fem mil fra Berlin. Senteret åpnet i desember 2004, og har en grunnflate på 66.000 kvadratmeter - eller åtte fotballbaner. Domen er 360 meter lang og 210 meter vid. Høyde til kuppelens øverste topp er 107 meter. Til sammenligning er Oslo Plaza 117 meter høy. Badevannet under kuppeltaket kan friste med mellom 28 og 31 grader. Her er det vannfall, stier, markeder med eksotiske blomster og suvenirer, musikk og strandparty og mulighet for å friske på brunfargen. Alt skal legges til rette for at man skal slippe langflygning til ferieparadiset.

Det mest kuriøse fristelsene fra parkanlegget er tilbud om å sove på stranda. Du kan leie et telt for to eller fire fra 10/15 euro for 12 timer. Regnskogen er også et kapittel for seg med opp til 14 meter høye trær og 12.000 planter.

Adresse: 60 kilometer sør for Berlin.Priser: 23,50 euro for voksne, 19,50 euro for barn (høysesong).På nett: My Tropical Islands

Ocean Dome, Japan

Verdens største innendørs vannpark ligger i Miyazaki Ocean Park i det sørlige Japan. Parken er 300 x 100 x 38 meter. Taket kan løftes av. Anlegget er utstyrt med sandstrand hvor en kan rusle hånd i hånd og nusse litt. Eller bodysurfe på bølgeskvulpet. Eller sette deg ned i en av strandstolene i vannkanten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer