Støv, snø eller sjø for under tusenlappen

Om du lengter etter storbyferie på kontinentet, vinterleker i snøen på fjellet eller å plaske i tempererte bølger er det gode tider. Det er så billige reiser nå at det er lett å gå seg vill i tilbudsjungelen.

Publisert
Sist oppdatert
Du kommer deg til London for 322 kroner. Det er bare litt mer enn det koster å ta flytoget tur-retur Gardermoen...
Du kommer deg til London for 322 kroner. Det er bare litt mer enn det koster å ta flytoget tur-retur Gardermoen... Vis mer


Ryanair "gir" bort billetter igjen. Det vil si - du betaler bare flyskatt og ikke billettpris når du flyr fra Torp til London Stanstead, Glasgow eller Frankfurt Hahn. Ukens aller beste reisekupp er enkelt å finne: rundt 300-lappen for en tur til en av disse byene.

Her er ukens beste tilbud på storbyferier. Alle får du for mindre enn 1.000 kroner!

Det er fremdeles billetter til sydlige strøk i påsken, men ikke alle prisene er like budsjettvennlige. Påskens billigste sydentur får du til under 3.000 kroner.

Er du mer fleksibel med avreisetidspunktet er det imidlertid enda bedre tilbud å hente. De billigste sydenreisene du kjøper nå har avreisetidspunkt i siste del av april, og du finner flere til under 2.000 kroner.

Ønsker du deg påskesol på høyfjellet er dette heller ikke uoverkommelig. Her er noen forslag til hvordan påsken kan feires flere m.o.h.

Reis billigere

Glem ikke at du kan sjekke restplassreiser på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer