Strake veien til drømmeøya

Sjekk hvilke ferieøyer du kan fly direkte til i sommer.

Værsågod, en sardinsk strand venter på deg i sommer. Foto: Hilde Øier
Værsågod, en sardinsk strand venter på deg i sommer. Foto: Hilde Øier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli på tide å planlegge sommerferien. Hvis du er som flertallet av nordmenn, så drømmer du om sol og strand.

Ser du for deg at du ligger og slapper i sanden i en bukt på en middelhavsøy? Dagdrømmen kan ganske lett gå i oppfyllelse, for utvalget av direkteruter til ferieøyer i Middelhavet er stort.

Under ser du en oversikt, og kort informasjon om hva øya kan by på.

Du kan også fly til mange av disse øyene (og flere andre) med charterfly. De beste prisene på charterflybilletter vil du få hvis du venter til like før avreise og bestiller restplassbilletter (kun fly). Hvis du vil planlegge på forhånd er ikke flybillett med charterselskapene så billig, fordi de vil aller helst at du skal kjøpe en pakke med hotell, da de vil fylle opp hotellrommene de har bestilt.

Fra Norge har vi over 180 direkteruter til utlandet. Se den fulle oversikten her.

KretaDen største øya i Middelhavet er fortsatt nordmenns mest populære, etter snart 50 år med sydenturisme. Likevel har øya beholt sin greske identitet, og vil du oppleve det erkegreske, er det bare å svinge vekk fra stranden og opp i landsbyene litt inn fra kysten. Hit flyr du med Norwegian fra Oslo og Bergen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.