Strandferie for 750 kroner

Nå er det flust med solferier til under 1.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Kan du ta sommerferien tidlig i år, er du heldig, for nå er det virkelig billig å hoppe på en tur til sydligere strøk.

Det er ikke noe nytt at prisene på charterturer dumpes i slutten av mai og begynnelsen av juni, så har du ikke tenkt på det i år, så legg inn en ferieuke rundt denne tiden til neste år.

Ukens billigste kupp er en uke ved Barcelonakysten for bare 748 kroner - inkludert overnatting. Andre godbiter er en uke på Kefalonia til 848 kroner, eller Mallorca for 948 kroner.

Faktisk finnes det drøssevis med sydenturer til under 1.000 kroner akkurat nå. De fleste går fra Oslo, men det er også mulig å gjøre gode kupp fra andre norske byer. Bergenserne kan komme seg til både Kreta, Kypros, Bulgaria og Tyrkia for under tusenlappen.

Lyst på en hopp-på-tur, men redd for hva slags hotell du havner på? Husk at du ved å legge til noen hundrelapper kan få en tur der du vet på forhånd hvor du skal bo.

Her er ukens beste solkupp:

Merk at dette bare er et utvalg av de tilgjengelige reisene. For en fullstendig oversikt, se vårt restplassøk, eller sjekk charterselskapenes egne nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer