Strandferie fra 495,-

UKENS REISEKUPP: Nå kan du fly til Mallorca fra 495 kroner, eller få fly og overnatting på den samme øya i fem dager for 695 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss mai, og restplassprisene er på vei nedover. Spesielt til mange av de spanske øyene, er det lave priser å finne akkurat nå.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 8. april. Husk at restplasser er ferskvare, og at prisene og tilbudene endrer seg raskt. Du kan sjekke oppdaterte tilbud i DinSide Reises restplassøk. Denne listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Billig fra Oslo

Det er tett mellom de gode restplassprisene denne uken, men for de beste tilbudene fra norske flyplasser må du reise fra Gardermoen. Vi har samlet de beste restplassprisene vi kunne finne under 1.500 kroner, og alle disse har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen. De billigste reisene fra andre flyplasser, er byferier fra Haugesund og Torp til London fra drøye 1.600 kroner.

>> Her er 17 restplasskupp under 1.500 kroner.

Svenskereiser

Dersom du bor på Østlandet, kan det være et alternativ å reise fra for eksempel Göteborg, som ligger kun tre og en halv times kjøring fra hovedstaden. Herfra er det mulig å få flyreiser til Mallorca og Tenerife for 800 svenske kroner, eller 736 norske. Du kan få en uke med hotell på Mallorca for fra 1.195 svenske kroner, eller 1.100 norske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer